Sunday, May 16, 2010

Rabarberi-hapukoorekook



PÕHI

  • 100 g või
  • 1 dl suhkur
  • 1 muna
  • 3 dl jahu
  • 1 tl küpsetuspulber

KATE

  • 500 g rabarber
  • 0,5 dl suhkur

TÄIDIS

  • 2 muna
  • 4 sl suhkur
  • 1 tl kaneeli (jahvatatud)
  • 2 dl hapukoor

VALMISTAMINE
Sega pehme või suhkruga, lisa muna ja küpsetuspulbri-jahusegu. Suru tainas võiga määritud 24–26 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja äärtele. Tükelda rabarberivarred, sega suhkruga (lisasin suhkrut veidi rohkem,kui ette nähtud) ja laota tainale. Sega munad 4 sl suhkruga. Lisa hapukoor ja kaneel, sega korralikult läbi ning vala rabarberitele. Küpseta 200° juures 30–35 minutit.

0 comments:

Post a Comment