Monday, May 10, 2010

Kodujuustu ja valge šokolaadi juustukook



PÕHI:

  • 150 g kakaoküpsiseid
  • 70 g võid

TÄIDIS:

  • 150 g maitsestamata toorjuustu

  • 250 g kodujuustu

  • 1 dl suhkrut

  • 2 tl vanillsuhkrut

  • 0,5 dl tärklist

  • 3 muna

  • 1 dl vahukoort

  • 200 g valget šokolaadi

  • 150 g mustikaid

VALMISTAMINE

Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Suru segu lahtikäiva koogivormi põhja.
Mikserda toor-ja kodujuust kreemjaks. Sega suhkur, vanillsuhkur ja tärklis ning lisa toorjuustusegule. Klopi ükshaaval ja pidevalt vahustades juurde munad ja vahusta koor. Sulata tükeldatud valge šokolaad veevannil ja sega ülejäänud massi hulka. Vala segu põhjale ja raputa peale mustikad. Küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Serveeri jahtunult. Maitseb parimalt järgmisel päeval.

0 comments:

Post a Comment